IKKUNALASITUS KOKKOLA, PIEtARSAARI, KALAJOKi JA LÄHIALUEET

Toimitamme ikkunalaseja sekä saneeraus- että uudiskohteisiin laajasti koko Kokkolan, Pietarsaaren ja Kalajoen seudulla, sekä ympäryskunnissa. Uudet ikkunat toteutetaan joko vanhojen mittojen tai arkkitehdin piirustusten mukaisesti. Toimitamme ikkunalasit halutessasi valmiiksi asennettuna, taikka pelkkänä toimituspalveluna. Ikkunalaseja on saatavilla useilla eri lasivaihtoehdoilla ja vahvuuksilla. Voit valita esimerkiksi kirkkaan tai sävytetyn lasin, matta- tai maitolasin, turvalasin tai erikoislasin toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Ammattitaitoinen ikkunalasitus alueella Kokkola, Pietarsaari ja Kalajoki, sekä lähialueet - pyydä tarjous. 

Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita parhaalla ammattitaidollamme. Lasituspalvelumme avulla saat uudet lasit esimerkiksi vanhoihin rakennuksiin sekä design-taloihin, joiden ikkunoihin on vaikeaa löytää juuri oikean kokoisia laseja. Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista juuri sinun kohteeseesi sopivasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

lAADUKKAAT IKKUNALASIT KOKKOLA. PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa ammattitaitoiset ikkunalasitukset mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.