KORJAUSLASITUS KOKKOLA, PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut korjaa ja uudelleen lasittaa kaikki ikkunalasit, oviaukot ja lasipinnat terassilaseista julkisivulasituksiin. Kauttamme saat kaikki tarvitsemasi lasitukset täysin tarpeitasi vastaavana kokonaispalveluna – meiltä onnistuvat myös erilaiset reunahionnat ja läpiviennit. Ammattitaitoinen korjauslasitus alueella Kokkola, Pietarsaari ja Kalajoki, sekä lähialueet - pyydä tarjous. 

Olemme luotettava, nopea ja ajantasainen lasitusliike pitkän kokemuksen vahvistamalla varmuudella ja ammattitaidolla. Kauttamme saat nopeasti uuden lasin tarvitsemaasi kohteeseen kohteen asuin- tai käyttömuodosta tai koosta riippumatta. Pyrimme palvelemaan joustavasti myös ilta-aikaan sekä  viikonloppuisin. Pikaisissa lasitustarpeissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Liikkeemme aukioloaikana tavoitatte meidät numerosta 010 321 0560, iltaisin ja viikonloppuisin yhteyttä voi ottaa numeroon 040 536 4551.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

lAADUKAS KORJAUSLASITUS KOKKOLA. PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa ammattitaitoista korjauslasitusta mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.