KAIDELASIT KOKKOLA, PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa laadukkaat ja tyylikkäät kaidelasit Kokkolan, Pietarsaaren, Kalajoen ja ympäryskuntien alueella. 

Lasikaiteet sopivat portaikkoihin sekä esimerkiksi terasseille. Toimitamme kaidelasit mittojen mukaan toteutettuna, jolloin saat yksilölliset lasikaiteet tarvitsemaasi kohteeseen. Tarjoamme laadukkaiden lasikaiteiden suunnittelun ja toteutuksen mm. kodeille ja kesämökeille, terasseille sekä julkisen tilan portaikkoon.

Kaidelasit valmistetaan iskunkestävästä turvalasista. Toimitamme kaidelaseja erikseen pelkkänä toimituksena, tai halutessasi valmiiksi asennettuina. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, taloyhtiöt, yritykset, yksityiset kotitaloudet sekä julkinen sektori. Varmistamme aina, että toimittamamme kaidelasit ovat laadukkaita ja virheettömiä. Ammattitaitoinen kaidelasitus ja kaidelasit alueella Kokkola, Pietarsaari ja Kalajoki, sekä lähialueet - pyydä tarjous. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

lAADUKKAAT KAIDELASIT KOKKOLA. PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa turvalliset ja laadukkaat kaidelasit ja kaidelasitukset mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.