SISUSTUSLASIT KOKKOLA, PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa monipuoliset sisustuslasit laajasti koko Kokkolan, Pietarsaaren ja Kalajoen alueella.

Sisustuslasit toimivat näyttävinä sisustuselementteinä kodeissa ja kesämökeillä. Tyylikkäillä sisustulaseilla luodaan myös helposti ja nopeasti modernia tyylikkyyttä, valoa ja avaruutta toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Lasilikeeke Kokkola toimittaa tarvitsemasi sisustuslasit mittatilaustyönä joko irtotavarana tai valmiiksi asennettuna. Toteutamme sisustuslasit myös alihankintana.

Palveluumme kuuluvat mm. 
· lasiseinät
· välitilalasit
· lasiaukot
· lasilevyt pöytäpinnoille
· takan eduslasit

Valmistamme sisustuslasit valitsemastasi lasista, kuten karkaistusta lasista, matta- tai maitolasista, laminoidusta lasista, taustamaalatusta lasista, kirkkaasta lasista, sävylasista tai erikoislasista. Viimeistelemme lasien reunapinnat kohteesta riippuen esimerkiksi pyöristämällä ja hiomalla. Tyylikkäät sisustuslasit alueella Kokkola, Pietarsaari ja Kalajoki, sekä lähialueet - pyydä tarjous. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän lasituspalvelustamme ja lasitusmahdollisuuksista omassa kohteessasi.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

lAADUKKAAT SISUSTUSLASIT KOKKOLA. PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa tyylikkäät sisustuslasit mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.