TERASSILASITUS KOKKOLA, PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut lasittaa kaikenkokoiset ja muotoiset terassit ja parvekkeet niin kodeissa kuin kesämökeilläkin. Terassilasitus ammattitaidolla Kokkolan, Pietarsaaren ja Kalajoen alueella, sekä ympäryskunnissa. 

Terassilasituksen ansiosta terassilla tai parvekkeella on mukavampi oleskella myös päivien ja iltojen kylmetessä. Toimitamme lasit toiveidesi ja mittojesi mukaan toteutettuna. Toivoessasi myös suunnittelemme sinulle tarpeitasi vastaavan terassilasituksen tai parvekelasituksen. Pystymme toteuttamaan kattavasti erilaisia kokonaisuuksia esimerkiksi kätevien liukuoviratkaisujen kera. Terassilasit ja parvekelasit valmistetaan pääasiassa turvalasista, joka kestää hyvin Suomen sääolojen vaihtelua. Ammattitaitoinen terassilasitus alueella Kokkola, Pietarsaari ja Kalajoki, sekä lähialueet - pyydä tarjous. 

Tarjoamme myös parveke- ja terassilasien korjauslasituksia, jolloin vaihdamme vanhat ja kuluneet lasit uusiin ja kirkkaisiin, mittojen mukaan toteutettuihin laseihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän terassilasituspalvelustamme.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

lAADUKAS TERASSILASITUS KOKKOLA. PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa ammattitaitoiset terassilasitukset mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.