SAUNAN LASISEINÄT KOKKOLA, PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa laadukkaat ja tyylikkäät saunan lasiseinät luomaan tunnelmaa ja viihtyvyyttä kodin rakastetuinpaan tilaan.

Lasiseinä avartaa saunatiloja ja luo tunnelmaa. Lasiseinä tai lasi-ikkuna voi olla tummennettu, kirkas tai esimerkiksi sävytetty. Lasiliike Kokkola toimittaa karkaistusta turvalasista valmistetut saunalasit mittatilaustyönä laajasti koko Kokkolan ja ympäryskuntien alueella. Teemme saunan lasiseiniä ja lasi-ikkunoita niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin ja toimitamme oikean kokoiset lasit muutaman viikon toimitusajalla. Tyylikkäät saunojen lasiseinät alueella Kokkola, Pietarsaari ja Kalajoki, sekä lähialueet - pyydä tarjous. 

Palveluumme kuuluu tietysti myös asennuspalvelu, jonka avulla lasiseinien ja lasi-ikkunoiden kiinnitys hoituu varmasti, turvallisesti ja kestävästi. Toimitamme saunojen lasiseiniä sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

SAUNAN LASISEINÄT KOKKOLA. PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut myy ja asentaa tyylikkäät saunan lasiseinät mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.