PEILIT JA PEILIOVET KOKKOLA, PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa laadukkaat ja tyylikkäät peilit ja peiliovet juuri omaan kohteeseesi sopivasti. Toteutamme laadukkaat ja tyylikkäät peiliovet mittatilaustyönä niin kaappien ja kaapistojen oviksi kuin muihinkin käyttötarkoituksiin. Leikkaamme vaativankin muotoiset peiliovet asiakkaan toiveiden mukaisesti ja asennamme ne paikoilleen ammattitaitoisesti ja kestävästi. Tyylikkäät peiliovet antavat tilavan vaikutelman ja sopivat siksi pieniinkin tiloihin. Peilioven takana on turvakalvo, joka ehkäisee sirpaleiden leviämistä peilin rikkoutuessa. Tyylikkäät peilit ja peiliovet alueella Kokkola, Pietarsaari ja Kalajoki, sekä lähialueet - pyydä tarjous. 

Kauttamme saat myös erikokoiset sisustuspeilit vanhoihin kehyksiin reunahiottuina. Tarvittaessa voimme toimittaa sisustuspeilejä myös alumiinikehyksillä. Reunahiotun peililasin voit kiinnittää haluamaasi paikkaan valitsemillasi kiinnikkeillä.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

PEILIT JA PEILIOVET KOKKOLA. PIETARSAARI, KALAJOKI JA LÄHIALUEET

NKK Lasipalvelut tarjoaa tyylikkäät peilit ja peiliovet mm. alueella Kokkola, Pietarsaari, Kalajoki, Kruunupyy, Kälviä, Himanka, Kannus, Alavieska, Lohtaja ja lähialueet.